Profiel

Profiel

Ik ben een interimmanager, adviseur en lead auditor van kwaliteitsmanagementsystemen die uitermate goed thuis is in het brede veld van de VVT.

Wat managementervaring betreft opereer ik meestal op het niveau direct onder de raad van bestuur. Bij kleinere V&VT-stichtingen doe ik het goed in de combi-functie van directeur-bestuurder.

Achtergrond: Bedrijfskundig, agogisch, verpleegkundig en technisch.

Wat advies- en projectervaring betreft houd ik mij zich bezig met allerhande vraagstukken. Ik heb veel met bouw- en transitietrajecten. Ik leid graag en goed een projectorganisatie in het kader van een (her)ontwerp van een zorgorganisatie die past bij nieuwe visies en bouwconcepten. Ondertussen vervul ik dan de brugfunctie naar de “harde kant” van de bouw en ben ik goed op mijn plaats in bouwteams etc.

Mijn scoop is breed. Ook vraagstukken op financieel, facilitair en HRM-gebied weet ik goed te leiden.

Ik ben sterk in het leggen van relaties op diverse niveaus. Een mensen-mens die snel kan schakelen en steeds nadrukkelijk de doelen voor ogen heeft. Ik weet bruggen te bouwen en tegenstellingen te overwinnen. Veranderaar en pionier pur-sang. Mijn analyse en adviezen weet ik helder en begrijpelijk te formuleren in rapporten, in mijn presentaties maak ik mensen enthousiast.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een bepaalde nuchterheid, ik ben niet zo van de laatste managementboeken, maar vooral praktisch en doelgericht.

Tijd is bij mij dienstig aan de te behalen processen. Ik heb liever dat iets een maandje langer duurt om het vervolgens met veel acceptatie tot een goed einde te brengen.

Ik ben WYSIWYG, “what you see is what you get”, naturel en authentiek. Ik ben toegankelijk en heb snel de verbinding. Ik hecht aan gezamenlijkheid en plezier, maar ben tegelijk duidelijk en niet-vrijblijvend in het te behalen resultaat.

Zullen wij verder kennismaken?

LinkedIn profiel